Çok Yakında

Politiek Incorrect!

Aralık 20th, 2016 | by Selahattin Koçak
Politiek Incorrect!
Yazarlar
0

(Selahattin Koçak’ın Kuzey’in Aralık sayısı için kaleme aldığı yazısıdır…)

In het kader van 25 jaar na Zwarte Zondag, u weet nog wel, de historische score van het Vlaams Blok tijdens de Federale verkiezingen van 1991, krijgen we regelmatig artikels te lezen in De Morgen over de acteurs van toen. Ik schrijf duidelijk “acteurs” want hoe langer hoe meer is het voor mij duidelijk dat het een spel is. Soms een komedie en soms jammer genoeg een drama. Zo passeerde recent Wim Van Rooy. Alleen de aanspreektitel al; “islamcriticus”… Islamcriticus is een ander woord voor islamhater geworden.

Ik ben niet gekend als een kommaneuker of perfectionist en zal eerder die strijd aan mij laten voorbijgaan, maar deze keer niet. Om het met de woorden van Al Pacino in Godfather 3 te zeggen; “Just when I thought I was out, they pull me back”!

Wat er in het artikel staat doet u letterlijk naar adem happen. Want leest u even mee:
“U ziet dat niet, maar de islam is het nieuwe nazisme” (slik) of nog beter, “De Amerikanen sloten alle Japanners op na Pearl Harbor en wij zouden dat ook moeten kunnen”. En tot slot: “De mensenrechten worden nu gebruikt tegen de mensen, wij kunnen niet meer doen wat de Amerikanen toen deden en daar dreigen we zelf het slachtoffer van te worden”.

Staat u nog recht? Hebt u uzelf net verslikt in uw koffie? Het is een beetje jammer van Joël De Ceulaer, doorgaans een van mijn favoriete journalisten, maar hier laat hij de kans liggen om Van Rooy te confronteren met ons Europees verleden. Zeker bij deze vergelijking. Want u leest het goed, niet de terroristen, zelfs niet extremisten of verdachten van terrorisme moeten aangepakt (opgepakt) worden, nee alle moslims! En hij vind het ook jammer dat “we” dat niet meer kunnen doen want onze eigen mensenrechten staan het in de weg. En dan durft men nog stellen dat het politiek correct denken onze vooruitgang in de weg staat? Dit is het zoveelste bewijs dat de slinger in het debat constant in het rood staat, daar bij het politiek incorrect denken. Iemand moet Mijnheer van Rooy herinneren aan wat de Amerikanen éérst hebben gedaan en vandaag nog steeds doen. De Amerikanen mister Van Rooy, dropten twee zware bommen op totaal onschuldige mensen en hebben meer dan 300 duizend Japanners vermoord. En als we het lijstje afgaan van de slachtoffers in naam van religies EN in naam van het geld/olie/kolonialisering, dan vrees ik dat u eerder u zelf moeten laten oppakken wegens raciale banden met grote misdadigers tegen de mensheid. Bij mijn weten heeft de islam geen 6 miljoen Joden vermoord… Ook heeft de islam geen miljoenen Afrikanen gedood onder het mom van kolonialisering. Begrijp me niet verkeerd, er gebeuren de meest verschrikkelijke dingen tegen de mensheid in naam van de islam en die moeten benoemd en aangepakt worden, maar carte blanche geven aan haatzaaierij, al was het maar deze verwerpelijke vergelijking pik ik niet. Beseft de politiek wel wat er hier wordt gezegd? Dus omdat een fractie van een religie idiote, smerige zaken doet moet ik, mijn kinderen en familie uit voorzorg opgesloten worden?

Om het met een zin van de Zevende Dag te zeggen; FACT-CHECK; geen enkele voorspelling van geen enkele rechtse politieker of documentaire en zelfs de islamisering in het boek van de grootste angsthaas Houellebecq (Soumission), is uitgekomen. Integendeel, bijna overal in Europa en ondertussen in de VS, is rechts en extreemrechts aan de macht of zijn haar verwerpelijke ideeën overgenomen door centrumpartijen.

Nergens in het Westen is de islam aan de macht. Nergens in het Westen is een indoctrinatie bezig dat gebaseerd is op de sharia. Maar wat we wel zien zijn politiekers die van het politiek incorrect denken hun handelsmerk hebben gemaakt en vandaag zelfs president van Amerika kunnen worden. Dat is de realiteit Mijnheer Van Rooy. En niet andersom!

Yorumlara kapalıdır.